Apetisante toate !
Am citit comentariile despre capace si celofan. Eu pun borcanele umplute cu diversele conserve cu fundul in sus (folosesc capace). Continutul il torn aproape fierbinte, punand cutite sub borcane. Capacele deteriorate le arunc.
Daaa,sunt minunate.Doresc sa inmultesc smochinii.Am doi unul mare care a facut fructe si unul mai mic,are cateva miiici,nu stiu daca se vor coace.Ma gandesc sa-l inghesui undeva prin casa pana se face ffff frig.Pana la ce temp pot sa-i las afara in ghiveci?Rezista oare la -5,-6 grade?
Eu ma bazez numai pe celofan!
Eu dau cu albus de ou pe partea care merge spre interiorul borcanului..cea care se lipeste.Ramane lipit pe viata ..iar in momentul in care il sterilizezi, celofanul face o burta in jos.E clar atunci ca tine si 50 de ani conserva :)
Cine nu vrea sa foloseasca albus..poate sa unga celofanul cu un pic de apa!
Nu e perisabil!
Il bati bine..si apoi ungi dosul celofanului..cu o pana sau cu mana.
Dupa aceea, incremeneste acolo, pe viata, si nici nu afecteaza cu ceva produsul!
Iti poti da usor seama cand e gata sterilizarea, pt.ca celofanul se lasa usor catre centrul borcanului!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.